Kim Kardashiannak nem tetszik, ha belenéz Ryan Murphy tükrébe

Talán nincs is nagyobb megtiszteltetés annál, mint amikor téged játszanak el egy filmben vagy sorozatban. Ezért is hittem azt, hogy amint meglátják magukat a Kardashianok az American Crime Story-ban, egyből elkezdenek majd hiperventillálni a tálcán kínált narcisszizmustól, de nem így történt, sőt, egyenesen ki vannak akadva. Az O.J. Simpson-botrányban kulcsszerepet vállaló Robert Kardashian ügyvéd karaktere mellett ők is feltűnnek, így ábrázolták a kicsi Kimet, Kourtney-t, Khloét és Robot a legutóbbi epizódban:

A jelenetben a soon-to-be világsztárok a jó büdös semmiért éljenezni kezdenek, amint meglátják apjukat a tévében, aki éppen O.J. búcsúlevelét olvassa fel élő adásban. A TMZ szerint Kim Kardashiannak nem tetszett a jelenet és nevetségesnek vélte az éljenzést, ami szerinte sohasem történt meg.

A sorozat Jeffrey Toobin könyve, a "The Run Of His Life: The People v. O.J. Simpson" alapján készül és már Ryan Murphy, a sorozat egyik atyja is elmondta, hogy a valóságos elemeken kívül behoznak majd kitalált jeleneteket és párbeszédeket a történet színesítése érdekében. Az igaz, hogy Robert Kardashian ekkor lépett a köztudatba, viszont azt nyilván nem tudhatjuk, hogy a Kardashian-lányokban is ekkor éledt-e volna fel a hírnév és a relevancia utáni csillapíthatatlan vágy, ahogyan azt a sorozat sejteti.

(Nem vagyok rosszindulatú, nekem ez nem is futott át az agyamon, amikor először láttam a jelenetet. Én csak négy kis buta gyerkőcöt láttam, akik a tévében meglátják aput és örülnek neki, az egész O.J.-kálváriát meg fel sem tudják fogni. De persze minden bizonnyal savazni akart Murphy, ami tök oké.)