Honey Boo Boo Hollywoodban szarna a limó elé

A Thompson-család a reality műfajának egyik legismertebb családjává nőtte ki magát a TLC-n, amikor a csatorna elkezdte rögzíteni hétköznapjaikat a legkisebb gyereknek, Alana "Honey Boo Boo" Thompsonnak köszönhetően. A műsort tavaly kaszálták, miután állítólag leleplezték Mama June és a gyerekmolesztáló Mark McDaniel kapcsolatát. Mivel a TLC-n több gyerekreality is napi szórakozást nyújt az ilyesmire valamilyen okból fogékony amerikai háztartásbelieknek, ezért nem tudták tovább vállalni a molesztálás ügyével összehozható Here Comes Honey Boo Boo-t sem.

Nos, most úgy tűnik, hogy ebbe Mama June korántsem tud belenyugodni és menedzsmentje máris egy új műsorral házal Hollywoodban. Az új műsorterv szerint Thompsonék Bevery Hills-be költöznének, ahol egy villában élnének, sofőr fuvarozná őket ide-oda egy méregdrága luxusautóban és természetesen dúskálnának a pénzben. A reality sztoriját tehát az tenné ki, hogy az újgazdag parasztcsalád miként túrja fel az elitkörnyéket. Ha engem kérdeztek, tökéletes trash-téma.

Persze a kemény és könyörtelen hollywoodi producerek szeretnék, ha külön sztorivonalat képezne a gyerekmolesztáló McDaniel is, aki June legidősebb lányát zaklatta régen. June persze ellenzi, ahogyan azt sem szívesen vállalná, hogy Sugar Bearrel egy képernyőn legyen, a producerek ugyanis szeretnék, ha a műsorban újra összejönne volt élettársával.

Nálam mindenképpen zöld a lámpa.