RuPaul's Drag Race-sztárok és Oktoanyu a celeb Big Brother lehetséges lakói között

okto.png

Január 5-én indul az angol Celebrity Big Brother a Channel 5-on és mint mindig, most is számos pletyka övezi a lehetséges lakók kilétét. A Mirror cikkéből kiválogattam azokat, akiket mi is ismerhetünk.

  • Oktoanyu - Az amerikai Nadya Suleman azzal lett világszerte ismert néhány évvel ezelőtt, hogy nyolcasikreket szült. A bulvárvámpírok akkor kezdték támadni, amikor megtudták, hogy a nőnek már van hat gyereke, s ráadásul munkanélküli is. Így már talán érthető, miért ült fel Nadya a celeblóra, hogy aztán meglovagoljon minden egyes témát és botrányt, amit egy hivatásos celebnek meg kell, kezdve a fogyókúrától a plasztikai műtéteken át a szexmunkáig. Oktoanyuról egyébként a Velvet írt sokat.
  • Jonathan Cheban - Kim Kardashian első számú pulikutyája, de ő jobban szereti a "BFF" jelzőt. Chebant nyilván azért szerepeltetnék, mert a Kardashian-klán bennfentesének számít és szaftos sztorikat mesélhetne róluk.
  • Scott Disick - Egy újabb pióca a Kardashian-klánon, konkrétan Kourtney Kardashian hűtlen párja. A szereplését annyira biztosra veszik a lapok, hogy már a beköltözésért kapott összeget is tudni vélik (660 ezer font). Disick szerepeltetésével is azt akarják elérni, hogy árulja el a Kardashianok összes féltve őrzött titkát.
  • Vanilla Ice - Ha már elmúltak azok a régi szép idők, amikor velük volt tele a média, akkor a valóságshow jelenti az egyetlen kiutat a homályból és a lehetőséget, hogy visszatérjenek a reflektorfénybe. A Dancing with The Stars vagy az I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here is jóformán korunk leharcolt celebjeire épít, s a Big Brother celebváltozatában sem láthatunk ritkán valaha jobb időket is megélt sztárokat. Vanilla Ice előtt például Tila Tequila, Janice Dickinson, Coolio és Fatman Scoop is beköltözött a házba.
  • Willam Beli és Bianca del Rio - A RuPaul's Drag Race az Egyesült Királyságban hatalmas népszerűségnek örvend és a versenyzők folyamatosan fellépnek az angol klubokban. Közülük nem nehéz kiválasztani egy nagy egyéniséget, sőt, azt sem bánnám, ha csak közülük válogatna a Channel 5. Willam és Bianca mindketten megegyeznek abban, hogy a humor a legerősebb fegyverük, a véleményüket filter nélkül elmondják, nem félnek konfrontálódni, szóval a nyelvük éles és pörög, ahogyan az egy jó travihoz és valósághőshöz illik. Michelle Visage, a RuPaul's Drag Race egyik zsűritagja már szerepelt a műsorban, így elképzelhető, hogy újabb lakó érkezik majd RuPaul udvarhölgyei közül.