Semmi újjal nem nyitott a ValóVilág 7

vv1.png

Elkezdődött a VV7 az RTLII-n, amit ugyan nem fogok követni (az okokról itt írtam bővebben), de általában minden műsornak megnézem a nyitányát, így tettem ezúttal is. Az arculat olcsóbb a korábbinál, a szereplők viszont idősebbek. Ebből messzemenő következtetéseket persze ne vonjunk le, a szellemi színvonal ugyanaz.

A villa bemutatásakor tulajdonképpen az RTL végre kimondta, hogy trash reality-ről van szó. Míg a narrátor felszólított minket, hogy "lássuk, mi mindent kínál egyedülálló intézményünk a csodálnivaló keveseknek, akik példát mutatnak majd nekünk az együttélés és a társas érintkezés alapvető normáiból", addig Aurél és Éva szemléltették mindennek a szöges ellentétét, azaz a villalétet. Mindez véglegesen elhelyezte és egyértelműsítette a műsor tartalmát és szándékát, innentől kezdve tehát én sem látom annak értelmét, hogy tovább sajnálkozzam és tépjem a számat, hiszen Magyarország legnépszerűbb reality-je - most már a csatorna által is lekommunikáltan és felvállaltan - trash-t akar közvetíteni. Welcome to Hungary, that's how we roll, you know. Vagyis szorrivagyunk.

VV2.png

Ha Ördög Nóra viselte volna azt a csipkés ruhát, amit vasárnap Lilura adtak, akkor már az egész internet nekirontott volna. Csak mondom. Viszont Liluék tök jól interaktálnak a villalakókkal. Gördülékenyek, hihetően és spontán előadják az előre megírt szövegeket és szituációkat, s ha kell, a nézővel együtt nézik hülyének az aktuális hülyegyerekeket.

vv5.png

Hat villalakót ismerhettünk meg tegnap, akik szénné scriptelt bemutatkozó videóik után ökörködtek egy kicsit a stúdióban, majd beköltöztek a villába. Volt, aki már nem volt olyan nagyfiú élesben, mint a kisfilmben, más pedig ugyanúgy hozta a retardáltat.

A VV-univerzumban Dani számít az intellektuálisabb, értelmiségibb villalakónak, csak mert Budán él és így vélekedik magáról. Ez aranyos. A diplomaszerzést viszont leszarja (remélem, költségtérítésesen van) és műsorvezető szeretne lenni. Mivel nincs sem orgánuma, sem karizmája, sem pedig jó kommunikációs képessége, tervét biztosan sikerre fogja vinni. (Előtte persze kétszer lengesse körbe a cerkát, ami remélhetőleg pár centivel nagyobb elődjénél.)

Őt követte egy barbibaba, azaz Fanni. Biztosak vagyunk abban, hogy nem egy beépített színész? Csak mert egyetlen szolis picsa sem tudja előadni ilyen élethűen és hitelesen a szolis picsát, mint ő. Ha igazi szolis picsát keresett az RTL, akkor megtalálta.

Aztán jött a plasztikbaba Dóri, akiről még biztos kikerül majd egy-két pornó, s ha éppen egy fekete pasi indexel bennük a csaj lábai közé, akkor kiesésük után is adnak majd témát Fannival a bulvárnak "Fanni féltékeny a bantunyelő Dórira" címmel. (Vagy lehet, hogy nem, mert no racism ide, no racism oda, Fanni nem óhajt lefeküdni egyetlen fekával sem, csak a spermájukat akarja, hogy szép félvér gyereke születhessen.)

A hihetetlenül ordenáré és közönséges Vikcsu egyetlen szívességet sem tett magának a bemutatkozó kisfilmjével, de remélhetőleg a benne szereplő srác kapott némi ebédpénzt, hiszen rajta kellett prezentálnia, mit is tud... vagyis hogy a férfipofákat is ugyanúgy képes benyelni, mint a tálnyi sült oldalast... ja, hogy azt mondja, ő vega? Lol. (Igen, ez egy kövér-vicc volt, de ti elbírjátok, nem?)

Laci tetkós meg annyi csajt megdug a Margit körútról, hogy lassan lerohad a fasza, szóval menő meg sztár. Meg iszik, meg alfa, meg dug, meg vedel, meg kúr, szóval na, ő tényleg kemény. Ja, meg bokszol is, szóval duplán kemény. Aztán majd a villában kiderül, hogy kb. annyira, mint a cipőbox. Mindezek ellenére eléggé szerény jelzőt kapott, Lilu szerint ő Laci, a facér. Persze máris rálelt első rajongójára Vikcsu személyében, aki elmondása szerint elől-hátul tejszínhabot nyom majd rá... vagyis bele... vagy bármit is jelentsen az a kusza irányváltogatás.

A hatodik és az est utolsó beköltözője Dennis, a huszonhét éves komisz volt, akit rávettek, hogy élőben dobja ki a csaját (RTL, please). Egyébként hozza a színvonalat: primitív, közönséges, proli és műmájer. Semmi, amit ne láttunk volna még a villában, s ez mindenkiről elmondható.

A játékmenet egyébként nem változott. A kiválasztásokat kihívások követik, majd párbajokon lehet megszabadulni az éppen agyra menő játékosoktól, míg végül lesz Egy, aki mindent visz. Jó szórakozást!

ValóVilág 7 - Mindennap az RTLII műsorán!