A magyar reality-k legjobb női

nő1.png

10. Béres Anett - Anett a ValóVilág 3-ban szerepelt tíz éve. Azóta folyamatosan behívják fotoszintetizálni különböző VV-s eseményekre, a bulvár viszont legutoljára akkor falta, amikor elment melleit villantgatni barátnőjével, a szintén villalakó Ágicával.

9. Nagy Vivien Seherezádé - A ValóVilág 5 finalistáját a műsor közben dobta ki Claudio nevű talján szerelme, mivel Seherezádé a börtönviselt Gergővel biztosított erotikus anyagokat a vágóknak. A szőke ciklon azóta lemezlovas, állítólag imádják Törökországban.

nő2.png

8. Cap Noémi - Az Éden Hotel 2 vörös démona Szlovákiából érkezett a mexikói tengerpartra. A finálé előtt esett ki.

7. Kovács Tímea - Timi a Megasztár 2 énekese volt, ahonnan harmadikként szavazták ki a nézők. A verseny után klasszikus zenével kezdett foglalkozni, de vonzó külseje és megnyerő hangja ellenére sem indult be a karrierje.

nő3.png

6. Radics Gigi - A Megasztár 6 győztese a mai napig az egyik legkeresettebb magyar énekesnő. Többször indult már a nemzeti Eurovíziós dalválogatón, s számos slágere vezette a toplistákat.

5. Dékány Nikoletta - Niki az első Éden Hotel-ben szerepelt. Folyamatosan próbált rámászni Ádámra, aki folyamatosan elutasította, így nem maradt más, mint piálni és lekapni a csajokat. A finálé előtt esett ki, a nézők egyik kedvence volt. Ma már boldog családanya.

nő6.png

4. Böszörményi Lilla - A Big Brother 2 vagány csaja egy drámai kiszavazáson mondott búcsút lakótársaitól ötödikként. Rajongott Michael Jacksonért, kiesése után egy magyar etnopop-dallal próbált fennmaradni a köztudatban. Manapság újságírással foglalkozik.

3. Bognár Nikolett - Kétségkívül érte rajongott a legtöbb férfi (vagy nő - nincs diszkrimináció) az Éden Hotel 2 alatt, holott a félidőnél már távozásra kényszerült. Azóta levetkőzött a Playboy-ban, így már a nyomtatott sajtóban is megörökítette magát az utókornak.

nő7.png

2. Fekete Szilvia "Sziszi" - A ValóVilág 2 sztriptíztáncosát kicsivel a finálé előtt szavazták ki a nézők. Lakótársával, Péterrel egymásba estek, majd kint is tartott románcuk egészen addig, míg Péter fel nem pofozta egy fesztiválon. Sziszi azóta külföldön él, a köztudatból teljesen kivonult.

1. Nádai Anikó - Anikót a ValóVilág 4 villájából szintén a finálé előtt szavazták ki a nézők. Egy kis BeleValó-s műsorvezetés után főszerepet kapott az Éjjel-nappal Budapest-ben, melynek nős rendezőjével össze is jött.

Hamarosan jön a pasis összeállítás is!