A magyar reality-k legjobb pasijai

pasi1.png

10. Kendefi Gábor - Gábor a ValóVilág 2 egyik legnagyobb közönség-kedvence volt, a finálé előtt esett ki. A játék után nem sokkal később apa is lett, viszont gyerekük anyjával elég hamar megromlott a viszonya. Kitanulta a fotósszakmát, saját stúdiója van, négy éve pedig meg is házasodott.

9. Galántha Csaba - Tuja a ValóVilág 5 tujája volt, egészen a fináléig eltujáskodott, ahol Attila vitte el a fődíjat helyette. Mint minden VV5-ös villalakó, úgy ő is eltűnt a köztudatból. Legutóbb egy haverom látta a Nyugati aluljárójában. A monda szerint rámosolygott.

pasi2.png

8. Szabadi István "Popey" - Popey a Big Brother kultikus első évadjának szépfiújaként gyűjtögette a nézőket a TV2-nek. Az utolsó kiszavazásra őt és Renato-t jelölték meg a lakók, viszont neki kellett távoznia. Popey azóta is Szegeden él, a családi cukrászdában dolgozik.

7. Nagy Zsolt "Leo" - Leo a ValóVilág 3-ban ment az agyunkra az Ágicával folytatott nonstop cicaharcaival. A játék után Ágicán, Anetten és Milón kívül neki sikerült még megkapaszkodnia a relevancia szakadékának szélén, s több műsorban (Cool TV talkshow-i, Ezek megőrültek) is szerepet kapott.

pasi3.png

6. Tokai Róbert - Robi az Éden Hotel első évadában szerepelt. Eleinte úgy tűnt, hogy a Szandrához fűződő vonzalmával hamar megássa majd a sírját, de végül egészen a fináléig húzta. A tévétörténelembe pedig úgy vonult be, mint a legmélyebb hangú valósághős ever.

5. Rácz Béla "Béci" - A ValóVilág 4 rappere egy egészen visszafogott játékot játszott, viszont így is megkedveltette magát mind a tinilányokkal, mind pedig a hazai zeneiparral. A műsor óta zenél és boldog családapa.

pasi4.png

4. Dukai Gergő - A ValóVilág 5 elején fogadni mertem volna, hogy Gergő megnyeri a játékot, de a Seherezádéhoz fűződő románca, majd a csajjal való folyamatos bunkózása a félidőnél kiejtette. Idén cukrászként és konyhafőnökként helyezkedett el Németországban.

3. Pejkó Ádám - Ádám a hazai valóságshow-k egyik legjobb karaktere volt az Éden Hotel 1 mesterstratégájaként. Ha nincs Szandra, akkor dominanciájával és tökösségével meg is nyeri a játékot. Ádám azóta sikeres üzletember, már jártam a belvárosi bárjában is.

pasi5.png

2. Bolvári Dániel - Dani egy viccesen arrogáns, leszarom-típusú pasiként mutatkozott be az Éden Hotel első évadában. Kulcsfontosságú karakter volt, korai kiesése után visszatért és felbolygatta a hotel életét.

1. Kultsár Norbert - Hát eléggé Éden Hotel-es lett a top 3, ami persze nem meglepő. Norbi is első évados szereplő volt, a műsortól pedig fotómodell-karrierjének beindulását várta. Hát, eddig jutott, de itt legalább messzire.