Bemutatták a csajokat a RuPaul's Drag Race hetedik évadából

Egyre közelebb az újév, ami csakis egyet jelenthet: RuPaul már a spájzban van, s még csak véletlenül sem uborkát kovászol. Februárban újra elrajtol a RuPaul's Drag Race, mely a TV.com szerint 2014 legjobb valóságshow-ja volt. Ennek ellenére remélem, hogy a hetedik évad több drámát és nagyobb egyéniségeket hoz majd. Múlt héten ki is csapták az internetre azt a tizennégy szerencsést, akik majd versenybe szállhatnak az "Amerika következő drag szupersztárja"-címért. Lássuk, kik ők!

ru1.png

A magát földöntúli szépségként definiáló Miss Fame (balra) New York divatforgatagában kezdte az ipart, ám egy kaliforniai csirkefarmon nőtt fel. A világot látott díva tényleg kiemelkedik a mezőnyből a külsejét illetően, de ez persze nem minden. A győztesnek nemcsak arcot, de karaktert is mutatnia kell majd.

Jaidynn Diore Fierce (jobbra) Amerika első molett drag szupersztárja szeretne lenni, aki túlsúlya ellenére is úgy táncol, mint egy bekokszolt balerina. Reméli, Beyoncé zsűritag lesz, én meg remélem, hogy mégsem, mert ha az lenne, sorra dőlnének ki a csajok a színpadon, míg lenne egy, aki mindent vinne (mivel ő Gagát jobban szerette).

ru2.png

Jasmine Masters (balra) valószínűleg egyetlen éjszaka alatt élte fel San Diego összes cigitartalékát, hiszen hangja is olyan füstös, akárcsak a stílusa. Will Smith számára a tökéletes férfi, így küldjük is a sarokba és haladjunk tovább!

Kennedy Davenport (középen) - aki egy igencsak árulkodó Big Daddies nevű bárban kezdte pályafutását - is Will Smith alá feküdne szívesen, szóval rá se pazaroljunk több szót.

Katya (jobbra) hihetetlenül vicces karakter, aki az oroszoktól gyűjt inspirációt. Reméljük, ez nem azt jelenti, hogy az éj leple alatt sorra klopfolja ki játékostársainak agyát, majd Putyin arcképét festi a stúdió falára a vérükkel. A ruszki barbie-baba egyébként szívesen franciázik is, hiszen Jean Claude Van Damme-mal töltené el a világvége előtti utolsó órákat.

ru3.png

Már megszokott, hogy az Egyesült Államokon kívül eső, ám hozzátartozó szigetet, Puerto Rico-t minden évben képviseli valaki. Idén Kandy Ho-nak (balra) jutott a megtisztelő szerep, aki meglepően jól beszél angolul elődeihez képest. Imádja a Kardashian-klánt, s az őrült glamúr a stílusa.

Max (középen) saját bevallása szerint százkét éves és hát úgy is sminkeli magát. Judy Garlandot énekel, Elvis Presley-vel dugna és Dita Von Teese-t szeretné zsűritagként látni. Egy igazi klasszikus teremtmény, amolyan párizsiasan lelakott, de kedves. Mindenképpen feldobja az amúgy felszínes brigádot.

Mrs. Kasha Davis (jobbra) egy igazi cougar, ám tessék vigyázni, mert férjezett is. Hatalmas komikának tartja magát, akit "fiatalos ignoranciája" emel ki az idősebb travik nyomasztó társaságából. Imádja a The Real Housewives-reality-ket, s magát is nemzetközi celebfeleségként aposztrofálja. Minden egyes évadra jelentkezett már, szóval biztosan a hetes lesz a szerencseszáma.

ru4.png

Az egyelőre rohadtul unalmasnak tűnő Pearl (balra) rettentően kreatívnak tartja magát. Big Ang-et szeretné zsűritagként látni, hogy összemérhessék egymás kacsacsőreit. Nos, egyelőre úgy tűnik, Big Ang egy levegővétellel is többet dobna a műsoron, mint ő.

Az ugyancsak szívlapát-effektust előidéző Violet Chachki (középen) szerint neki van a verseny történelmének legkeskenyebb csípője, de én a legkisebb agyi kapacitással is megtoldanám dicsőség-arzenálját, ha már egyszer címeket gyűjt.

Tempest DuJour (jobbra) viszont színházaknak gyárt jelmezt (ahogyan a korábbi győztes, Bianca del Rio is), s a mezőny legidősebb dívájaként száll harcba a végső győzelemért. Házas és két gyereke van, de a versenytársak fölött minden bizonnyal nem fog anyáskodni.

ru5.png

Ginger Minj (balra) egy "glamúrvarangynak" tartja magát, aki képes kompenzálni, ha netán elesik a kifutón és felcsusszan a cipő sarka. Bájolgással igyekszik majd levenni a zsűrit a lábáról, de ha már varangy, akkor sok reményt nem fűzhetünk hozzá. Aztán ki tudja, még talán királylány lesz belőle a végén.

Sasha Belle (középen) Iowa dívája, aki nem fél átgázolni másokon a cél elérésében. Szóval ha Ginger Minj tényleg a tűsarkúba esik, Sasha Bell biztosan nem fogja megfingatni. Sokkal inkább kifelé a versenyről.

Trixie Mattel (jobbra) egy vicces és kommunikatív előadó, aki indián gyökerekkel rendelkezik. Szemtelen, szókimondó és arcpirítóan fiatalos. Kiderül, hogy elég lesz-e ennyi a győzelemhez.

RuPaul's Drag Race 7. évad - Februárban a Logo műsorán!