Ez a vasárnap most Majkáé és Nóráé volt

rising63.png

Ördög Nóra és Majka ennyire felszabadult talán még sohasem volt, utóbbi még egy korbáccsal is meglepte a dominának öltözött műsorvezetőtársát, de volt pufikázás és vízzel való leöntés is. Az énekesek viszont rendre alulmúlták magukat, bár a veszélyzóna ilyen kicsi még sohasem volt. A holnapi döntőre nagy változások várhatóak.

rising64.png

Peter Srámek piaci értéke ma már valahol a vidéki művelődési házak és a falunapok között mozog (bár mozgott-e valaha is máshol). A szlovák srác Zámbó Jimmy-vel indította Rising Star-os karrierjét, majd Karel Gottal folytatta, ezúttal pedig a Wham együttes "Wake Me Up" című olcsó slágerével tért vissza, amit a nézők díjaztak is.

rising65.png

Fehérvári Gábor Alfréd egy igencsak szentimentális utat jár be manapság: a karácsonyi adásban a nagymamája iránt érzett szeretetét vitte színpadra, míg most a nemrég történt szakításának fájdalmait igyekezett átadni egy megcsalásról szóló dallal. A kisfilmben (amiben láthattunk "szerelmes igazolványt" és mindenféle plüssállatot, ami ugye a szerelmesek kedvenc kifejezőeszköze) a szakítás okáról szó sem volt, azt inkább a produkcióval kívánták megszellőztetni. A megsebzett férfiszívnél pedig nincs is vonzóbb, így most már biztos, hogy tinicsajok és magányos negyvenesek tömkelege fog csaholni a verseny szépfiúja után.

rising66.png

Egy olyan versenyben, ahol olyan tehetséges énekesek vannak, mint Gondi Helén vagy Singh Viki, egészen meglepő, hogy egy Szén Alexandra éri el a legmagasabb százalékot. Merthogy vasárnap ez történt. A visszahúzódó lány Conchita Wurst "Rise Like A Phoenix"-ét adta elő, s mint ahogy a Sztárban sztár idején Kökény Attila, úgy ő sem tudott boldogulni az angol kiejtéssel, meg en bloc a szöveggel. Az Eurovíziós ihlet pedig tovább szállt Singh Vikire is, akitől nem éppen Wolf Kati "Szerelem, miért múlsz" című europopuláris vakvágányát vártam, amikor Ördög Nórának egy "gyönyörű, szerelmes, szakítós dalról" beszélt.

rising67.png

Kovács Gyopár kisfilmjéből megtudhattuk, hogy a napokban ünnepelte tizenhatodik szülinapját versenytársaival együtt, akik Gyopikának becézik. Nem tudtam, hogy magát a Gyopár nevet még lehet tetőzni, de a csajok megoldották. A színpadra megskalpolva lépett fel, a ruha viszont tök cuki volt, illett rá. Az előadása közben azon gondolkodtam, hogy mekkorát tévedtem, ugyanis a döntők előtt azt hittem, hogy Gyopár egy meghatározó figurája lesz a műsornak, viszont rendre a veszélyzónába kerül és ezúttal párbajozott is. Udvarias Anna helyett Ádám Krisztiánt hívta ki, aki 62-51 százalékarányban ki is esett.

rising68.png

Rising Star - Minden vasárnap élőben a TV2-n!