Több háziasszony akar reality-sztár lenni, mint amennyi érdekes

Andy Cohen Access Hollywoodnak adott interjújából kiderült, hogy több olyan amerikai városban is összerittyentettek már szereplőket, ahol terveztek újabb Real Housewives-szériát forgatni, de végül az asszonyok nem vágtak elég pezsgős poharat a márványpadlóhoz ahhoz, hogy elég érdekesnek bizonyuljanak és nem lett az egészből semmi.

Így hiúsult meg

  • a Real Housewives of Greenwich
  • a Real Housewives of San Francisco
  • és a Real Housewives of Houston

A franchise eddig Los Angeles-be és környékére (Orange County, Beverly Hills), a keleti partra (New York, D.C., Miami, Potomac, New Jersey, Greenwich), az amerikai Délre (Atlanta, Dallas, Houston), valamint Floridába (Miami) látogatott el. San Francisco-val képviselte volna magát a nyugati part (ami nekem, mint USA-rajongónak, valamivel vonzóbb a keletinél), így ha SF nem is vált be, Portland vagy Seattle még szóba jöhetne. Az Egyesült Államok közepén sincs jelen a franchise, pedig bármelyik nagyváros jó kis terepnek tűnik, sőt, érdekes volna látni az egyik középnyugati prosztóbb állam nagyvárosának (pl. Kansas City, Omaha vagy valamelyik dakotai város) háziasszonyait is.

Annyi biztos, hogy nem a helyszíntől függ a műsor sikere, sokkal inkább a jó castingtól. Idén két új városban is bemutatkozott a műsor, s míg a világhírű Dallas-ban forgó évadot majdnem elkaszálta a Bravo, addig a Potomac-i kiadás (Washington D.C. egyik lakónegyede, ami annyira ismeretlen volt, hogy még maguknak az amcsiknak is be kellett mutatni) hamar bekebelezte a nézőket és egyből megkapta a második évados berendelést.

A The Real Housewives of Budapest pedig jövőre mutatkozik majd be itthon.