Tiffany "New York" Pollard sem váltotta meg a Celebrity Big Brothert

celebbb1.jpg

Legalábbis egyelőre. Öt napja startolt az angol Celebrity Big Brother 17. évada, számunkra többnyire ismeretlen sztárokkal. A napokban persze mindenki megtudja majd, ki is Angie Bowie, aki a tegnap elhunyt David Bowie exneje és most a BB-házban játssza az óvodás nagyit. Rajta kívül talán még Tiffany Pollard lehet az egyetlen, akinek híre ide is eljutott, többnyire ezért.

A lakók között van még Christopher Maloney volt X-Faktor-os, Daniella Westbrook EastEnders-legenda, Darren Day színész, David Gest producer és Liza Minnelli exférje, Gemma Collins reality-sztár, Jeremy McConnell modell és Mr. Ireland, John Partridge EastEnders-sztár, Jonathan Cheban Kardashian-bennfentes, Kristina Rihanoff táncos, Megan McKenna Ex on the Beach-szereplő, Nancy Dell'Olio sztárjogász (ezen a ponton feltételezem, hogy már facepalmba bújtatok), Scott Timlin Geordie Shore-szökevény, Stephanie Davis Hollyoaks-sztár és Winston McKenzie konzervatív politikus.

Az évad egyelőre egy hatalmas visszalépés a legutóbbi, UK vs. USA-szériához képest: egy nagyobb balhét kivéve apróbb és komolytalan nézeteltérések rondítanak bele a mindennapokba, ez pedig nyilvánvalóan nem elég. Az említett nagy balhé egy napja történt, amikor Winston (a politikus, aki leopárdmintás köpenyben költözött be a házba) megfogalmazta, hogy szerinte a melegek ne fogadhassanak örökbe, mert az egyenlő a gyerekmolesztálással. A házban két meleg pasi van, illetve Darren tesója is meleg, Stephanie legjobb barátai pedig az örökbefogadáson dolgoznak, a jogi aktivista Angie Bowie-ról már nem is beszélve, így a lakók konkrétan élve elégették Winstont, ha már a középkori faszfej önként máglyára rakta magát a hülye kijelentéseivel. A lakóknak kellett dönteniük az első kiesőről, s mivel Winston jelölt volt, nem csoda, hogy őt választották. A közönség kifújolta, a műsorvezető pedig jól megpörkölte.

Jó tudni, hogy már vannak olyan társadalmak a kontinensen, amik nem hajlandóak lenyelni a bullshitet.

Na de ezen kívül tényleg nem történt sok említésre méltó a házban. Mindenki (mármint a rajongók) arra vár, hogy Tiffany átváltozzon a trashreality-jeiben már megismert perszónává, New Yorkká, s leordítsa a lakókat. Jonathan meglepett, mert ahhoz képest, hogy Kim Kardashian seggét nyalja a nap huszonnégy órájában, meglehetősen kifejezően beszél és úgy tud véleményt formálni, hogy annak értelme is legyen. A fiatalabb lakók viszont egyszerűek, mint egy elsős matekpélda: nem tudják, mi az a monogáNia, szerintük ez a huszadik század és abszolút érdektelenek. Habár van némi hormonális feszültség közöttük, ez egyelőre nagyon kevés.

Az évad a hónap végéig fog tartani, s reméljük, a celebek meg is akarnak dolgozni a már megbeszélt gázsijukért.