Indul a Hungary's Got Talent az RTL Klubon

Habár maga a formátum már jól ismert a magyar nézők körében, hiszen négy évadnyi Csillag születik is lement már nálunk, ám legyen. A világot az X-Faktor-hoz hasonlóan meghódító Got Talent tévés cirkusz is Simon Cowell találmánya, ami általános tehetségkutató show-ként váltja a hazai X-Faktor-t az őszi szezonban.

Az RTL Klub nagy valószínűséggel már nem merte bevállalni az X-Faktor hatodik évadát az RTL-es viszonylatban gyengén teljesítő ötödik etap után, viszont bukásról semmiképpen sem beszélhetünk, hiszen mindig hozott átlagban egy ma már egész jónak számító 28-30%-os nézettséget. Ennek ellenére az RTL nyilvánvalóan több nézőt vár a Got Talent-től, hiszen Csillag születik ide vagy oda, ez most tényleg egy nagyszabású lincence-based formátum lesz, melynek sikeréért biztosan felkutatják majd Magyarország legutolsó tehéntőggyel fuvolázó parasztemberét is.

Miről szól a Got Talent?

A Got Talent azzal próbálja az énekes tehetségkutatóktól érdekesebbé tenni a műsort, hogy ide bárki jelentkezhet, aki tud valamit. Akrobaták, táncosok, kutyaoktatók, erőemberek, humoristák és rapperek reality-je ez, de Kínában például nyert már amputált karú zongorista is. A műsor természetesen Nagy-Britanniából ered - ahol ugye az Attraction nevű magyar árnyéktáncegyüttes nyerte a hetedik évadot -, de hatalmas népszerűségnek örvend Szlovákiában, Csehországban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában, Ukrajnában, Chilében és az Egyesült Államokban is. Tavaly Afganisztánban is debütált, idén pedig Kamerunban, Ugandában és Namíbiában is bemutatkozik (és ha egy műsor nem összafrikai, hanem saját gyártásként indul, akkor tudod, hogy nagy bizniszről van szó).

Hungary's Got Talent - Új tehetségkutató ősszel az RTL Klub műsorán!