Holnap nagy napja lesz az amerikai háziasszonyoknak

brhOnj.png

Meg a Bravo TV-nek, ugyanis kiderül, hogy milyen büntetést kap a The Real Housewives of New Jersey című asszonyreality legnagyobb sztárja és annak férje, a többszörösen adócsaló Teresa és Joe Giudice.

A műsor éppen a hatodik évadánál tart, amit Teresa láthatóan nem akar saját jogi drámájában úsztatni. Ha egy másik szereplő felhozza a témát, akkor olyan vehemenciával kezdi el kerülni azt, mint az adók befizetését. Viszont a producerek már hetek óta késleltetik a reunion-epizódok forgatásait, csak hogy bele tudják szőni a történetbe az ítélet kihirdetése utáni állapotokat.

A RadarOnline.com-nak így nyilatkozott egy forrásuk: "Mindaddig késleltetik [a forgatásokat], amíg ki nem hirdetik az ítéletet. Szeptemberben vették volna fel a részeket, mert eredetileg akkor lett volna az ítélethirdetés. [A producerek] Azt mondanak, amit akarnak, de akkor is ez a legfontosabb most nekik."

Október 2-án Joe Giudice-t várhatóan 47 hónapra fogják bebörtönözni, míg Teresa sokkal enyhébb büntetést kap majd. A reunion forgatási időpontja október 5., tehát lesz néhány napjuk lenyugodni az összejövetelig, s nem széttörni a stúdiót (vagy egymást) már az első pillanatban.