Börtönt kapott Teresa és Joe Giudice

bteresa.jpg

A hét bulvárcirkuszának végéhez közeledünk, ugyanis a bíró kimondta az ítéletet: a The Real Housewives of New Jersey sztárjainak, Teresa és Joe Giudice-nek börtönbe kell vonulnia.

Teresa 1 év-3 hónapot kapott, míg férje 3 év-5 hónapot. Enyhítés viszont, hogy nem párhuzamosan kell leülniük büntetésüket, hanem felváltva bánnak el velük: 2015. januárjában Teresa vonul be, majd szabadulása után Joe, így a négy gyerekkel valaki mindig otthon tud majd maradni. Joe-nak egyébként a lehetséges deportálás gondolatával is barátkoznia kell, hiszen nem amerikai állampolgár, így a büntetés lejárta után könnyen visszazavarhatják Olaszországba.

Szinte biztosan kijelenthetjük, hogy Teresa-t - ha többre nem is - egy évadra mindenképpen elvesztette a műsor. Viszont ha a hetedik évad nézettsége csökkenni fog, a nyolcadik évados visszatérés majd behozza a veszteséget.

A Bravo-n futó Watch What Happens Live című talkshow vendégei lesznek hétfőn, ahol Andy Cohennel (aki egyébként a Real Housewives-franchise atyja is) beszélgetnek majd.