Survivor S29E02: A kedvelhetetlenek

bs291.png

[Spoiler!] Eddig mindig sikerült a második epizódra kiválasztanom egy kedvencet, akinek addig drukkoltam, amíg ki nem ejtették (és ez szinte mindig megtörténik a merge után). Most viszont nem ez a helyzet, sőt, egy cseppet sem kedvelem egyik játékost sem. Nataline-nak nagyobb a füstje, mint a lángja. Josh játéka még annyira sem izgalmas, mint Jeremy üres alfahímkedése. Val egy ostoba asszony, Jacyln egy hülye picsa. Jon és a tesók egy tucat cserebogárral mehetnének kézen fogva az IQ-tesztre, Julie-t pedig egyszerűen csak sajnálom, hogy párválasztási igényei egy kétbites monstrumban, azaz John Rockerben merülnek ki.

Egy adag stranddekort kaptunk a huszonkilencedik évad játékosainak személyében, akik már hat napja kint vannak és még mindig késik az érdemi stratégiai akció, ami ilyenkor már nagyban zajlani szokott. Érződik, hogy a vágót nem egyszer utasította úgy a szerkesztő, hogy "oké Johnny, akkor tegyük be ezt, mert más most úgysem történt". Értem én, hogy nem lehet minden évad ugyanolyan erős, de ilyen vérszegény kezdéssel még nem sok szezon lopott az életünkből negyvenöt percet.

bs292.png

Na de nem minden fulladt érdektelenségbe. Kaptunk például egy meglepően jó védettségi játékot, ahol a szerettek egymást nyomták az óceán mélyére. Maga a feladat rendkívül egyszerű volt és láttuk már ezelőtt is, viszont az egymásból kiváltott érzelmek és a "kis ember nagyot győz"-effektus tették az egyik legizgalmasabb játékká (bár Dale kiborulása kissé túljátszott volt, lol).

bs293.png

Van egy mondás, ami a Survivor-univerzumban így szól: aki hülyén játszik, kiesik. Ennek értelmében Val (Jeremy neje) távozott. Teljesen funkciótlanul beadta néhány játékosnak, hogy két idol is a zsebében van, s az egyiket magán, a másikat pedig egy szövetségesén (hülye picsa Jaclynen) fogja használni, így John Rocker jobban teszi, ha talál magának egyet. Hát talált. Viszont Val hazugsága mellverésnek bizonyult a semmire. Huszonkilenc évad után mégis ki az a farönkszálka, aki szerint a játék korai szakaszában idolt hazudni biztonságos? Ember, amint eljár a szád, a többiek már azon filóznak, miként kényszerítsék ki belőled! Erre pedig jól bevett szokás kiszavazni téged, amit meg is tettek. Egy hülyével kevesebb.

Az előzetes alapján a harmadik epizódot a hisztis John Rocker fogja megspékelni, akiről már így is rasszista és homofób pletykák terjengnek.

Címkék: survivor