Rátalálhat-e a szerelem egy milliomos nőcsábászra és egy jégkirálynőre

A Famously Single-ben olyan celebeket (értsd megélhetési médiaszereplőket) költöztetnek össze egymással, akik egy jó ideje egyedülállók, de nem akarnak azok lenni (értsd dehogynem), így napról-napra egy párkapcsolati terapeuta segíti őket a pártalálásban: mit kéne máshogyan csinálniuk, milyen nők/férfiak illenek hozzájuk és mi lehet az az elfojtott gyerekkori trauma, ami miatt még most, negyvenévesen is keresik leendő gyermekeik apját/anyját. Azt mondanám, hogy ez is csak az a szokásos, hollywoodi bullshit terápiás reality, mint a szokatlanul ócska Marriage Bootcamp vagy a Family Therapy With Dr. Jenn, ami nézhetetlen lett volna, ha nem válogatják be Tiffany Pollardot és a pszichopata anyját a műsorba. A Famously Single viszont meglepően emberi. Talán azért, mert én is elég sok éve berendezkedtem a szingli életmódra és tudok azonosulni a szereplőkkel, vagy azért, mert a tévédoki szerepében tetszelgő Dr. Dracy Sterling egy természetesen viselkedő, humánus ember, akiről tényleg elhiszem, hogy érti is, amit csinál és szeretne segíteni, nem csak az a célja ezzel az egész cirkusszal, hogy minél több saját műsora legyen és minél több celebbel tölthesse fel a praxisát.

vlcsnap-error732.png

A második évadban szerepet kapott Tiffany Pollard, aki nem hazudtolta meg önmagát és már az első adásban kiszagolta a szarvasgombát, vagyis a magát nemzetközi playboynak valló David McIntosh fitneszmodellt, akivel félre is vonultak a budiba. Tiffany egy domináns alfanő, így ismertük meg tíz évvel ezelőtt is és hála az égnek semmit sem változott. De hát neki is az a baja, hogy faszt könnyen kap, mint férjet, s az első epizódban be is vallja, hogy irigykedik a pasikra a farkuk miatt.

vlcsnap-error553.png

A Rich Kids of Beverly Hills (az ótvar Instagram tévés manifesztációja) sztárja, Dorothy Wang viszont nemhogy faszt nem akar, de férjet sem, sőt, már-már egy két lábon járó aszexuális szárazjég benyomását kelti, aki ahhoz képest, hogy mennyi pénze és befolyása van, eléggé antiszociális is. Ez Tiffany-nek nem tetszett, össze is szólalkoztak.

vlcsnap-error682.png

Karina Smirnoff (Dancing With The Stars) nagyon megrökönyödötten érkezett, neki már a töke kivan a férfiakkal, mert mind azt akarja, hogy adja fel a karrierjét és legyen háztartásbeli feleség. Dr. Darcy megígérte, hogy majd segít neki felfedni, vajon miért az ilyen pasikat vonzza.

vlcsnap-error965.png

Malika Haqq a Kardashian-holdudvar figurája, akiről soha életemben nem hallottam még, mindenesetre ő sem lehet százas, ha már az első napon összemelegedett azzal a Ronnie Ortiz-Magróval, aki Sammy Sweetheart szereplőtársával a Jersey Shore-ban hat évadnyit szenvedett (és untatta a nézőket) tragikus párkapcsolatával, ami nem egyszer torkollt agresszióba. A Jersey Shore-t imádtam egyébként (s mikor tavaly visszanéztem, egy az egyben a fősulis éveimre emlékeztetett), de Ronnie-t nem láttam azóta. Kifogott rajta az idő (meg a nők, meg a pia, meg a partidrog), az biztos.

vlcsnap-error151.png

Mostanában egyre többet találkozni azzal, hogy az amerikai és az angol celebek hol otthon, hol a másik otthonában próbálnak reality-karriert csinálni maguknak. Nem kivétel ez alól a már említett David McIntosh és Calum Best sem, akik nagy nőcsábászok és a néző tudja, hogy eszük ágában sincs lehorgonyozni, mert a jelenlegi életüket sohasem adnák fel egy társadalom által elvárt, unalmas családi életért.

vlcsnap-error224.png

Chad Johnson (a Bachelorette seggfeje) ezt be is vallja, ő már teljesen elszokott a párkapcsolatoktól és nem hiszi, hogy valaha is vissza tudna rázódni beléjük, de a csekkért egy próbát megér. (Én visszaráznám, az biztos, daddy as fuck.)

vlcsnap-error076.png

Famously Single - A második évad - Vasárnaponként este 10-től az E! műsorán!