Survivor S29E03: Ez már személyes

bs294.png

[Spoiler!] Jeremy megfogadta, hogy ha John Rocker elér a törzsegyesülésig (amikor is egy törzzsé válnak a fennmaradt játékosok), akkor külön feladata lesz kiejteni őt. A nagy melák ugyanis megígérte neki, hogy megvédi feleségét a kiszavazástól, viszont valljuk be: az asszony annyira hülyén játszott, hogy nem volt olyan pajzs, ami kivédte volna a rázáporozó szavazatokat. Jeremy mind a jutalomjáték, mind pedig a védettségi játék közben provokálni kezdte Rockert és felvázolta csapatának, hogy miként ejthetnék ki őt, mert biztosan ő irányítja a bábukat.

Ezek után Jeremy saját csapatában kezdte bomlasztani az embert, s botrányos múltja miatt a védettségi játékon a nagyszájú Natalie is nekiment. Őszintén szólva fogalmam sincs róla, hogy mit tett John Rocker a világ ellen, így sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom az őt ért vádakat, Natalie irreleváns szájalását viszont nehéz nem lezárni egy "If you were a man I would knock your teeth out"-egysorossal (ahogyan John tette). A nő egyszerűen csak közönséges.

bs295.png

A vitát követően viszont mindannyian megbizonyosodhattunk arról, hogy egy rakás éretlen kamasszal van dolgunk, akik nem stratégiai játékkal próbálnak relevanciát szerezni az évadnak, hanem sokkal inkább gyerekes sértettséggel vívott személyes harcaikkal. De mint már mondtam, nem lehet minden évad ugyanolyan erős.

bs296.png

John Rockert szavazták ki egyébként, így Natalie és Jeremy tök boldog lesz. A nagyképű balfék egy idollal távozott a zsebében, mely potenciális kijátszását a készítők eléggé szerencsétlen vágóképekkel próbálták elhitetni.

Címkék: reality survivor