Botrányos döntésével akasztotta ki Amerikát RuPaul

rpdr6.jpg

A RuPaul's Drag Race legutóbbi adása után rajongók százezrei lepték el a közösségi médiát, hogy kifejezzék csalódottságukat a negyedik kieső személyét illetően. Megy az anyázás és az ígérgetés, hogy felhagynak az évad követésével, hiszen RuPaul hazaküldte az egyik fan favoritot. A rajongói szófosására a Logo csatorna is reagált, nem túl kedvesen. A tovább mögött minden kiderül, természetesen spoileresen.

"Pearl!

win_20150324_220306.JPG

Shantay...

win_20150324_220309.JPG

...you stay."

win_20150324_220459.JPG

Hangzott a bűvös mondat, s esett a pofám emeleteket hétfőn... na igen. RuPaul szépen beindította a szopórollert a rajongók előtt, amikor a legutóbbi epizódban hazaküldte az egyik legnagyobb kedvencüket, Trixie Mattelt. A műsor egyetlen komikusa Pearllel párbajozott, akinek jelmezei mindenképpen a gardróbba rohasztják Trixie hatvanas évekbeli stewardess-maskaráit, ám egyénisége még egy kibelezett harcsáén sem tesz túl, nemhogy Trixie-én. Pearl egy tipikus laza füves arc, s nem sok vizet zavar, bár ezúttal többször is összeszólalkozott Miss Fame-mel... Lényeg a lényeg, Trixie hozta a show-t és a borsot (bocs), Pearl pedig az unalmas szépséget. RuPaul pedig utóbbit preferálta.

A rajongók ki is keltek magukból a Facebookon:

A csatorna másnap pedig oda szart, ahonnan enni kap, s így olvasott be nekik:

Én komolyan abban a hitben éltem eddig, hogy a szerkesztők segítenek eldönteni RuPaul-nak, hogy ki legyen az aktuális kieső, hiszen egy valóságshow-ban aszerint is mérlegelni kell a versenyzőket, hogy ki mennyi szórakoztatói értékkel bír, ki miatt kapcsolhatunk oda hétről-hétre, kiben van meg az x-faktor. Itt most csak a külcsín számított, ezért sem szerettem soha a Project Runway-t sem. Ha helyesen mérlegelt vagy egyáltalán mérlegelt volna RuPaul, akkor Trixie még mindig versenyben lenne, sőt, nem is Pearllel kellett volna párbajoznia. Érthetetlen, tényleg. Főleg úgy, hogy ezzel egy időben olyanok jutottak tovább, mint az utcadíjas, olcsó ruhákban feszítő Jaidynn Diore Fierce, az egyéniség-transzplantátumért sorban álló Kandy Ho vagy a végtelenül irritáló és minden egyediséget nélkülöző Ginger Minj.

rpdr7.jpg

Nem ez az első eset, hogy egy kiszavazott személye ekkora vihart kavar. Tavaly a finálé előtt esett ki Bendelacreme az abszolút közellenség Darienne Lake ellen, s a második szériát egy abszolút felejthető versenyző, Tyra Sanchez nyerte olyan azóta is felejthetetlen karakterekkel szemben, mint Jujubee, Pandora Boxx vagy Raven.