Jön az Éden Hotel, de a Big Brother is

bbigbrother.png

Hiánypótló interjút közölt ma az Index, melyben György Bence, a TV2 programigazgatója végre elmondta, hogy

az Éden Hotel nem a Big Brother 3 helyett indul.

"Az Éden Hotelt nem azért vettük meg, mert nem lesz Big Brother 3. A BB3 indulását csupán elhalasztottuk, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem számolunk vele a jövőben." Tehát a Nagy Testvér legkorábban 2015. szeptemberében indulhat majd el annak függvényében, hogy lesz-e rá pénz, illetve hogy milyen RTL-es nyolclövetű durrogtatásait kell majd kivédenie.

"A Big Brother casting során ezernél is több embert néztünk meg, akik közül az Éden Hotelbe is lehet megfelelő szereplőt találni." Csak bízni tudok abban, hogy nem a valóvilágosan agyonkokszolt véglényeket és a plázapózer nagy csöcsöket húzzák át "megfelelő szereplőként" az Édenbe, hiszen ez tényleg jó műsor. (Na jó, persze olyanok is lesznek benne, de na.)

György elmondja, hogy Horváth Éva neve fel sem merül a poszt betöltésére, ami egy nagyon jó hír.

Aztán szó van még a TV2 zászlóshajójáról, a Sztárban sztár-ról is, ami néhány vasárnap együtt fut az X-Faktor-ral. "...a Sztárban sztár erős, a nézettsége kiváló, és a versenyhelyzetnek mindenki örül, mert felspannolja az embert."

A Sztárban sztár után a Rising Star indul majd vasárnaponként, melynek megvalósításában ügyeltek arra, hogy ne az applikációra építsenek, mint az Egyesült Államok és Németország. "Az applikáció csak behozza a nézőt, megtartania a műsornak, az énekeseknek kell."

Az interjúban szó van még 18-59-es célcsoportról, Zsaruk-ról és Tények-ről, az RTL Klubról, mint konkurenciáról, és még több infóról az említett nagyszabású műsorokat illetően.