Breaking! Kaszát kapott a Here Comes Honey Boo Boo és nem fogod elhinni, miért

Vége a sárban dagonyázásnak, vége az utánfutóban pancsolásnak, vége a spagettidobálásnak és vége a büszke hájrázásnak. A Here Comes Honey Boo Boo nem tér vissza az ötödik évadra, ugyanis a TLC megvált Amerika legnépszerűbb családjától. Noha a nézettség a premier óta a felére csökkent, a csatorna döntését egy egészen más és hihetetlen indokkal magyarázta:

Mama June egy pedofillal jár!

Még egy hónappal ezelőtt számoltam be róla, hogy mindenki kedvenc sztárpárja, Mama June és Sugar Bear szakítottak, mert a kis chubby chaser pasas nem bírt magával a társkereső oldalakon. A szingli June hát fogta magát és újra keresgélni kezdett, s újabb cukros bácsit hozott a házhoz, aki ezúttal tényleg az volt.

Mark McDaniel, egy mostanában szabadult gyerekmolesztáló bűnöző, akit 2004-ben vágtak sittre egy nyolcéves zaklatása miatt. Na most ő June állítólagos párja. Azért csak "állítólagos", mert June mást mond: szerinte tíz évvel ezelőtt történt a viszony és ő mondta ki a végét, miután saját családjának egyik tagja volt McDaniel áldozata.

A több gyerekreality-vel is foglalkozó TLC azonnal felfüggesztette a munkát a Here Comes Honey Boo Boo körül és kaszálta a műsort.

TooMuchDramaForMe.gif

Biztos vagyok benne, hogy June sohasem sodorná veszélybe a gyerekeit holmi újredneck miatt. Egészségtelen élet ide, ordibálás oda, láttunk már sokkal rosszabb anyákat is tévén. Viszont akármennyire is hiszek June-nak, a TLC nagyon nem hisz, s ha csak a nézettség zavarta volna őket, akkor egyszerűen azzal magyarázták volna a kaszát. (Nem lett volna nagy ügy, Amerikában ez mindennapos.) Így a teljes igazság valószínűleg odaát marad.

Alana Thompson és őrült családja 2012-ben kapott önálló műsort, miután breakout-sztárrá váltak a Toddlers & Tiaras című gyerekszépségversenyeket feldolgozó reality-ben.

ThankYouVeryMuch.gif

We'll miss y'all.

(Forrás: TMZ.com)