Nem szívbetegeknek való a The Real World új évada

rw1.png

A 31. szezon alcíme: Go Big or Go Home, ami annyit jelent, hogy a szereplőknek különböző feladatokat kell teljesíteniük annak érdekében, hogy a műsorban maradhassanak. A The Real World az a formátum, amiben még én is tökéletesen érezném magam szereplőként, de ezúttal az első percekben kiestem volna: a legelső feladat kötélugrás volt egy légballonból a nevadai sivatag kellős közepén. Na most velem megetethetnek disznóorrt és rávehetnek, hogy meztelenül sétáljak végig Las Vegas utcáin, csak a magasba ne kelljen mennem. Ezt az akadályt persze mindenki simán vette (na jó, kissé nehéz elhinni, hogy a stáb nem egyeztetett velük erről korábban, ennyire élj-a-mának senki se lehet) és már jött is a limó a sivatagba, hogy elvigye őket az apartmanjukba. (Én meg letöröltem az izzadtságot a tenyeremről.)

rw2.png

Miután elfoglalták a szobáikat, shit got real. Jenna, a country girl, aki South Carolina államban, azaz az amerikai Szabolcsban él, egy ártatlannak induló sminkelés közben kezdett rasszizmusról beszélni, hogy hát CeeJai és Dean mennyire mások, mint a többi feka, akik náluk csak rombolják a társadalmat, fosztogatnak és gyilkolnak. Deant, jobban mondva a farkát, nem érdekelte a lány ignoranciája, csak a segge, így továbbra is fogvicsorgatva nézhetjük majd a szánalmas próbálkozásait nála, viszont az ügyvédnek készülő CeeJai elhatározta, hogy ha eljön az ideje, rendesen ki fogja osztani Jennát. S ha valaki erre tökéletesen alkalmas, akkor az CeeJai: gettóban nőtt fel, az apja megölte az anyját, testvérével magára maradt, de kész kitörni a nyomorból, mind lelkileg, mind pedig egzisztenciálisan.

rw3.png

Dione egy éretlen Tarzannak tartja magát. Medvetalp-mamuszban és tarka spandexben érkezett, igazi különc és utál dolgozni. Mindemellett vonzó faszi, így máris a horgára akadt a Puerto Rico-i bombázó, Kailah. Ezt minden bizonnyal még meg fogja bánni, mert a csaj csak picsog, nyafog és megint csak picsog. A feminista Sabrina is ráhajtott, aki annyira kiáll a nőkért és a keblére öleli mindet, hogy egy kanál vízben meg tudta volna fojtani Kailah-t, annyira féltékeny lett rá. (Bár ha Dione rám mosolyogna, akkor talán én sem undorodnék el úgy tőle, mint a konditerem öltözőjében meztelenkedő öregemberektől.)

rw4.png

Christopher a hetedik lakó, aki kissé kilóg a társaságból, amire egyszerűen csak az a magyarázat, hogy ki is akar. Gondolom akkor vette fel ezt a kényszeres indie remete-stílust, amikor New York-ba költözött és nagyvárosi nagymenő alterarc akart lenni, mert üvölt a srácról, hogy alig bírja megtalálni magát. Azzal haknizik, hogy pánszexuális, mert hát szimplán biszexnek lenni túl uncsi lenne.

Úgy érzem, hogy az alapsztorivonalakat szépen felvázolták az évadnyitánnyal. Kiderül, lesznek-e annyira erősek, hogy lenyomják a kurva jó és a formátum esszenciáját tökéletesen tömörítő San Diego-i vagy portlandi szezont.

The Real World: Go Big or Go Home - Minden csütörtökön az MTV műsorán!