Elhagyják a Survivor egyetlen rossz csavarját

Jó hír jó hír hátán a Survivor-nél. Az ugye már köztudott, hogy a műsor ősszel egy újabb Blood vs. Water évaddal tér vissza, melyben családtagok mérkőznek meg egymással. A koncepció működik, s remélhetőleg majd megtörténnek azok a fajta árulások és hátba szúrások, melyekért hiába szurkoltunk az előzőben, viszont Jeff Probst egy újabb dolgot jelentett be a soron következő szériát illetően:

nem lesz Redemption Island.

Az Entertainemnt Weekly-nek elmondta, hogy eleinte szó sem volt a koncepció eltörléséről, viszont senki sem tudott építő javaslatot tenni a megújítására, így inkább elkaszálták. Probst ugyanakkor fontosnak tartotta megemlíteni, hogy "nem azért hagytuk el, mert az emberek nem szerették, hanem mert újat akartunk találni". Speciel egyetlen rajongóval sem találkoztam még, aki szerette volna a Redemption-csavart (a SorozatJunkie-n is közös erővel szidja mindenki), s úgy néz ki, nagyon újat sem sikerült találniuk, hiszen a rég látott Exile Island-et hozzák vissza.

Az Exile-koncepció lényege, hogy mindegyik törzsből együttesen vagy szólóban száműznek embereket egy elhagyatott helyre, hogy ott egy-két napot mélázzanak magukban, a táboroktól meglehetősen vadabb körülmények között... viszont ennek már lassan hat éve, így biztosan felrázták egy kicsit. Várjuk.

Survivor: San Juan del Sur - Premier szeptember 24-én a CBS műsorán!